Borowski glaskunst paperweight Kiwi, blauw

De glazen vogel Kiwi van Glasstudio Borowski is een decoratieve en tevens functionele presse-papier. Hij mag dan klein zijn, maar door zijn vrolijke en felle kleuren is het een een heel krachtig mini sculptuur van glas, afgewerkt met metalen voeten!

Dit blauwe glaskunstwerk is afkomstig uit de collectie Borowski Studio Line, en is handgemaakt uit mondgeblazen glas door de glasmeesters van Glasstudio Borowski.

Laat vooral uw fantasie de vrije loop om een mooie combinatie te maken van de meerdere kleuren en soorten uit de Borowski KIWI, KIWI EGG & KIWI STICK collecties. Uw creativiteit kent geen grenzen...

 

Borowski Studio Line glaskunst

BOROWSKI STUDIO LINE

Meer dan 'zomaar' een kunstwerk


De objecten uit de Borowski Studio Line collectie brengen de onmiskenbare artistieke kenmerken en kwaliteiten van de Borowski glass studio in uw leven. Het zijn grappige, fantasierijke en elegante kunstwerken, die de vensterbanken, planken, koffie- en eettafels van hun eigenaars versieren. Echter nemen ze er geen genoegen mee om 'alleen maar' pure kunst te zijn: Nee hoor, het zijn ook kandelaars, fruitschalen, vazen, presse-papiers of tafellampen!

Ze beleven het vrolijke, open concept van kunst dat zo typerend is voor het werk van de gebroeders Borowski. Het spreekt voor zich dat elk item uit de BOROWSKI STUDIO LINE individueel handgemaakt is met veel aandacht voor detail, en daarom ook uniek is!

Delen

Recente producten

BOROWSKI Borowski paperweight / glasobject KIWI, blauw

Borowski paperweight / glasobject KIWI, blauw

De blauwe Borowski glaskunst paperweight Kiwi is volledig handgemaakt uit mondgeblazen glas door de
€189,00 incl. btw
€156,20 excl. btw
In winkelwagen
Borowski Glas paperweight KIWI
€189
€189