Menu
EUR
Het perfecte relatiegeschenk voor uw bedrijf

Het perfecte relatiegeschenk voor uw bedrijf

Uw bedrijf heeft iets te vieren, en bij deze gelegenheid mag een bedrijfsgeschenk of een relatiegeschenk uiteraard niet ontbreken. U start de zoektocht naar een geschikt - en bovenal - uniek en origineel geschenk. U spendeert uren met het online of fysiek zoeken naar een mooi cadeau, maar het blijkt toch lastiger dan u denkt. Zoek niet verder!

In deze blog ontdekt u namelijk alle mogelijkheden die Glaskunst Art u heeft te bieden op het gebied van relatiegeschenken en bedrijfsgeschenken. Laat u inspireren, en vindt hét perfecte geschenk voor uw relaties, klanten en/of personeel!

Een geschenk van glas

Glas is een uiterst bijzonder materiaal. De ingrediënten zijn kalk, zand en soda. Bij kristalglas en kristal wordt hier nog een bepaald percentage lood aan toegevoegd. Met glas zijn de mogelijkheden ongelimiteerd, echt (bijna) alles is mogelijk!

Glas kan immers vele verschillende soorten soorten, vormen en kleuren bevatten, en is op veel verschillende manieren te bewerken.

De glasgeschenken van Glaskunst Art zijn veelal op traditionele wijze ambachtelijk vervaardigd uit mondgeblazen glas en kristal. Hierbij wordt glas of kristal op 1100-1300 ℃ bewerkt aan een blaaspijp of pontil (massieve stang), en na de afkoelingsperiode nog nageslepen- en gepolijst.

Hoe glasblazen precies in zijn werk gaat kunt u hier lezen.

Een glaskunstwerk is duurzaam, transparant, uniek en vaak kleurrijk. Deze eigenschappen herkennen we vaak ook in ons zelf als mens, waardoor een glazen geschenk veelal zeer gewaardeerd wordt. Uiteraard wordt een glascadeau ook zo omarmd omdat het juist zo origineel is.

Een glascadeau uit ons standaard assortiment

Glaskunst Art is exclusief partner van meerdere prachtige merken, zoals:

  • Kosta Boda Zweden
  • Orrefors Zweden
  • Vas Vitreum Zweden
  • Ozzaro Collection Tsjechie
  • Artcristal Bohemia Zweden

Ons assortiment is meer dan 1000 unieke glasobjecten rijk, waarmee Glaskunst Art u verreweg de grootste glaskunst collectie biedt.
De glasobjecten uit onze collectie zijn, naast privé-gebruik, ook bij uitstek geschikt als zakelijk geschenk. Niet alleen in kleine oplages, maar meestal ook in grote aantallen.

Een glasgeschenk op maat

Naast glaskunstwerken uit ons ‘standaard’ assortiment kunt u er uiteraard óók voor kiezen om een uniek glaskunst object op maat te laten maken, exclusief voor u.

Glaskunst Art heeft zelf geen glasblazerij, maar hierdoor hebben wij geen torenhoge kantoorkosten waardoor u duurder uit zou zijn.

Daarnaast werken wij zeer nauw en regelmatig samen met diverse design glas studio’s in heel Europa, wat de volgende grote voordelen met zich mee brengt:

  • Wij begeleiden uw project van A-Z, dus van ontwerp tot realisatie en van nabewerking (slijpen/polijsten) tot de levering + evt. verpakking.
  • Wij hebben keuze uit meerdere glas design studio’s, die elk hun eigen stijl en capaciteit hebben. Zo schakelen wij altijd de glasblazerij in die het meest geschikt is voor úw project.
  • Door de uitstekende samenwerking met elk van deze glasblazerijen bieden wij u altijd de scherpste prijs tegen de hoogste kwaliteit.
  • Het gebeurt nagenoeg nooit, maar het kan eens voorkomen dat er zich een probleem voordoet omtrent productie of levering. Wij lossen dit accuraat voor u op, zonder dat u er zelf iets voor hoeft te doen.

Wanneer u zelf naar één glasblazerij stapt om uw project te realiseren, moet u zelf veel zaken regelen en bent u vaak duurder uit. 

Wanneer u maatwerk bij Glaskunst Art afneemt wordt u compleet ontzorgd, heeft u de beste prijs en zet u gegarandeerd uw relaties, klanten en/of personeel pas écht in het zonnetje! 

Vraag nu HIER vrijblijvend een offerte en ontwerp aan, en wordt verrast door onze kennis, vakkundigheid en passie voor glas! Elk ontwerp is vrijblijvend, en kan ook vrijblijvend onbeperkt worden aangepast totdat u helemaal tevreden bent!


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €40,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Stuur ons een bericht

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »