Menu
EUR
  • Veilig verzenden, Gratis v.a. €45,-
  • Vele tevreden klanten. Klantscore 9.9
  • Advies nodig? Bel +31 (0)342-241911
  • Glaskunst & Geschenken voor elke liefhebber.

Disclaimer

voor www.glaskunst-art.nl

Glaskunst Art, hierna te noemen, verleent u hierbij toegang tot www.glaskunst-art.nl ("deWebsite") en nodigt u uit het aangebodene te kopen. Glaskunst Art behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

Glaskunst Art spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Glaskunst Art. Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de Website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer -en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Glaskunst Art. Gebruikers kunnen zelf inhoud plaatsen op de Website middels bijvoorbeeld een gastenboek. Glaskunst Art oefent hierop voorafgaande controle of redactioneel toezicht uit, maar zal klachten overgebruikersinhoud serieus onderzoeken en waar nodig ingrijpen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier. Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Glaskunst Art nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Glaskunst Art en haar bezoekers. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Glaskunst Art, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen, en Glaskunst Art behoud zich het recht voor om deze
Disclaimer zonder aankondiging te wijzigen. 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €45,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »