Menu
0

Disclaimer

Disclaimer voor www.glaskunst-art.nl

Glaskunst Art, hierna te noemen, verleent u hierbij toegang tot www.glaskunst-art.nl ("deWebsite") en nodigt u uit het aangebodene te kopen. Glaskunst Art behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

Glaskunst Art spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Glaskunst Art. Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de Website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer -en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Glaskunst Art. Gebruikers kunnen zelf inhoud plaatsen op de Website middels bijvoorbeeld een gastenboek. Glaskunst Art oefent hierop voorafgaande controle of redactioneel toezicht uit, maar zal klachten overgebruikersinhoud serieus onderzoeken en waar nodig ingrijpen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier. Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Glaskunst Art nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Glaskunst Art en haar bezoekers. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Glaskunst Art, behoudens en slechts voorzover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoalscitaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Abonneer direct

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft nog geen artikelen in uw winkelwagen.

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €0,00 en de verzending is gratis