Klantenservice

Telefoonnummer: +31 342 234 571
Whatsapp: +31 6 522 223 52
Wij zijn enkel op afspraak te bezoeken. Wij zijn tijdens de volgende dagen en tijden telefonisch te bereiken:
Maandag09.00 - 18.00
Dinsdag09.00 - 18.00
Woensdag09.00 - 18.00
Donderdag09.00 - 18.00
Vrijdag09.00 - 18.00
Zaterdag09.00 - 14.00
ZondagGesloten
Contactgegevens

Grootste & Meest Unieke online glaskunst collectie

Op Glaskunst-Art.nl vindt u de grootste en meest unieke glaskunst collectie, welke wij regelmatig aanvullen met prachtige nieuwe glaskunstwerken. Zo blijft onze collectie altijd zeer ruim, divers én uniek, en daardoor voor u de moeite waard om in de gaten te houden. Dit wordt mogelijk gemaakt door onze expertise, passie voor mondgeblazen glas en de exclusieve samenwerking met meerdere glasblazerijen en glaskunstenaars.


Eenvoudig, Veilig & Vertrouwd online glaskunst bestellen

Glaskunst Art heeft de visie dat het veilig & gemakkelijk moet zijn om glasobjecten online te bestellen, ongeacht de kostbaarheid ervan.
Ons doel is om u een grote variëteit aan glaskunstwerken aan te bieden tegen uitstekende service, en om u te laten ervaren dat het echt mogelijk is om veilig en zonder zorgen online glaskunst te bestellen.


Nu bestellen, na ontvangst betalen

Bij Glaskunst Art heeft u de mogelijkheid om eerst uw glasobject te bestellen, en deze pas af te rekenen zodra u het in goede orde ontvangen hebt en tevreden bent met uw aankoop.
Dit wordt - gek genoeg - maar in weinig kristalwinkels aangeboden. Echter is het voor ons een vanzelfsprekend stukje service. U bent er zo immers altijd zeker van dat u echt krijgt waarvoor u betaalt! Uiteraard is het ook handig voor als u nog niet helemaal zeker bent van uw aankoop. Uw eventuele retouraanvraag verloopt namelijk veel soepeler omdat u immers nog niet hebt betaald.

Niet goed? Geld terug of desgewenst omruilen

Glaskunst Art maakt het online bestellen van glaskunst veilig, vertrouwd en gemakkelijk. Echter is het altijd een keer mogelijk dat uw aankoop bij nader inzien niet aan uw verwachtingen voldoet. Maakt u dit binnen 30 kalenderdagen na ontvangst kenbaar, dan kunt u het object retourneren en ontvangt u altijd uw gehele aankoopbedrag terug op uw rekening. Uiteraard kunt u er óók voor kiezen om een ander product in onze glaskunst webshop uit te zoeken waarvoor u het geretourneerde object zou willen omruilen.

 

Laat een bericht achter
* Verplichte velden Verstuur