Het zwart/blauwe glazen paard Swedish Horse van Studio Habrat is gemaakt middels glasfusing. Zijn platte vorm, mooie voet en prachtige contrasterende kleuren maken het een ware blikvanger, van zeer hoge kwaliteit. Verkrijgbaar in meerdere kleuren, en verpakt in een mooie verpakking.

Dit maakt het leuk om zelf te verzamelen en/of cadeau te geven aan dierbaren. Het zweedse paard van Habrat is ± 21 cm hoog en 19 cm lang.


Maciej Habrat, geboren in Krosno (PL), is een van de beroemdste Poolse glasblazers en opende zijn glasstudio Habrat in 1997. Alle voorwerpen, beeldjes, decoratieve objecten - allemaal gemaakt met behulp van de fusing techniek. Zijn stijl is gemakkelijk te herkennen in vele galerieën over de hele wereld. Daarnaast werden de unieke werken van Studio Habrat zelfs gepresenteerd in het Corning Museum of Glass in de VS.

Handgemaakt, ieder exemplaar is uniek. Lichte afwijkingen qua kleur, afmeting en/of vorm afwijken ten opzichte van de foto's en/of productomschrijving zijn dan ook niet uitgesloten.

Delen

Recente producten

Habrat Glass - Maciej Habrat Habrat - Swedish Horse, zwart/blauw

Habrat - Swedish Horse, zwart/blauw

Het glazen paard Swedish Horse van Studio Habrat is gemaakt middels glasfusing. Zijn platte vorm, mo
€65,00 incl. btw
€53,72 excl. btw
In winkelwagen
Habrat Glass zweeds paard
€65
€65