Schitterende kristallen schaal uit de Beans collectie (2021) van Kosta Boda, naar ontwerp van glaskunstenaar Bertil Vallien. De serie Beans bevatte aanvankelijk prachtige, grote interieurobjecten in verschillende kleuren. Deze zijn volledig uit de vrije hand geblazen - dus zonder gebruik van een mal - en daardoor is ieder exemplaar uniek.

Even later voegde Kosta Boda twee schalen toe aan deze collectie, die gebaseerd zijn op dezelfde vorm als de eerste Beans glasobjecten van Bertil Vallien. Om de komvormige vorm te creëren, zuigt de glasblazer het hete glas na het blazen van een bel meteen weer naar binnen. Na het afkoelproces is de schaal gezandstraald voor een matte afwerking.

Een ware blikvanger, ambachtelijk vervaardigd met Zweedse perfectie!

Dit betreft de helder kristallen gematteerde schaal, en maakt ook deel uit van de Kosta Boda Artist Collection. Heeft een diameter van ± 25 cm en een hoogte van ± 12 cm.

Specificaties

Merk
Kosta Boda Art Glass
Glaskunstenaar
Bertil Vallien
Serie
Kosta Boda BEANS
Kleur
Helder gematteerd
Lengte (cm)
24.5
Breedte (cm)
24.5
Hoogte (cm)
12
Extra Informatie
Maakt deel uit van de Kosta Boda Artist Collection 2021
Levering
Glaskunst Art is officieel partner van Kosta Boda. Dit glasobject maakt deel uit van onze unieke online Orrefors Kosta Boda collectie en wordt u verzekerd, met garantie en in officiële verpakking toegezonden.
Handmade
Dit glasobject is mondgeblazen, en dus eigenlijk uniek. Het object kan kleine luchtbelletjes en/of afwijkingen bevatten in kleur, afmeting en/of vorm.
Beschikbaarheid
Beschikbaar
Levertijd
Binnen 1-2 weken in huis

Delen

Tags

Tags

Recente producten

Kosta Boda Art Glass Kosta Boda schaal Beans

Kosta Boda schaal Beans

Kosta Boda schaal uit de Beans collectie van Kosta Boda, ontworpen door Bertil Vallien.
€390,00 incl. btw
€322,31 excl. btw
In winkelwagen
Bertil Vallien glaskunst
€390
€390