De glazen urn 'Sphere' is een schitterende bolvormige urn met regenboogkleuren, waarbij de opening zich aan de onderzijde bevindt. Deze is af te dichten met het meegeleverde glazen plaatje en een beetje kit (kit niet inbegrepen). 

Zoals u op de foto's kunt bekijken is deze urn in veel soorten kleuren en kleurpatronen te vervaardigen. Daarnaast zijn er veel mensen die deze glas urn aanschaffen om gewoon als sierobject in de huiskamer te zetten.

Glazen mini-urn

Deze glazen urn Zwerfkei is in meerdere afmetingen verkrijgbaar. De kleine variant van 15 cm is perfect geschikt wanneer u op zoek bent naar een mini-urn. Mini urnen bieden uitkomst wanneer nabestaanden naast het uitstrooien van de as tevens een kleine hoeveelheid thuis willen bewaren, of wanneer u de as over meerdere nabestaanden wilt verdelen. Uiteraard kunt u dan bij ons meerdere urnen aanschaffen tegen een extra scherpe prijs.

Vrijblijvend advies en ontwerp

Een glasgeblazen urn is ter nagedachtenis aan iemand die u dierbaar was, en moet dan ook 100% naar wens zijn. Dit begrijpen wij maar al te goed. Wij begeleiden u van ontwerp tot eindproduct, dus van A-Z. Schroom vooral niet om bij vragen contact met ons op te nemen. We adviseren u graag, en staan u graag bij in het maken van uw keuze en het maken van een vrijblijvend ontwerp.

Deze glazen urn zal na bestelling met de hand gemaakt worden, en valt onder maatwerk. Door de ambachtelijke vervaardiging kunnen er kleine afwijkingen zijn in de maatvoering en/of kleuren.

Delen

Recente producten

DAoGlas Glazen Urn 'Sphere'

Glazen Urn 'Sphere'

De glazen urn 'Sphere' is een schitterende bolvormige urn met regenboogkleuren, waarbij de opening z
€350,00 incl. btw
€289,26 excl. btw
In winkelwagen
Urn van glas 'Sphere'
Ø 15 cm (1 L)
€350
€350