De wereldberoemde glaskunstenaar Bertil Vallien is in 2023 maar liefst 60 jaar verbonden aan Kosta Boda Zweden. Reden genoeg voor hem om een hele serie jubileumedities te ontwerpen.

Companion 'Love'

Meer dan 'gewoon' een vriend

Door de eeuwen heen hebben mensen zich omringd met voorwerpen waarvan men beweerde dat ze meer kracht bezaten dan "gewone" dingen. Een zeldzame steen, een sierbot, een mooi icoon. Objecten die niet alleen een lust voor het oog zijn, maar ook een soort band vormen met hun eigenaars. Met een collectie die hij Companion heeft genoemd, roept Bertil Vallien een soortgelijke dynamiek op tussen vrienden, familieleden of collega's.

Kosta Boda hoofden in wisselende kleuren en met drie verschillende boodschappen; Yes, Hope & Love. U kunt ze neerleggen, tegen een muur of ander object aanzetten, of zelfs aan de muur hangen!

De Companion sculpturen, waaronder Love, zijn gemaakt van circulair glas (restglas) in de glasfabriek in Kosta, Zweden. Dit glas varieert vaak in kleurtinten, waardoor elk exemplaar van Companion 'Love' zeer kan variëren in kleur. Elk object heeft dus zijn eigen kleur-DNA.

Deze kristallen Kosta Boda sculptuur is (staand gezien) ± 4.5 cm lang, 5.7 cm breed en 9.3 cm hoog. Is verpakt in een mooi doosje.

Het Kosta Boda hoofd Companion LOVE is het perfecte geschenk voor 'zomaar' of toch voor een speciale gelegenheid...Verras uw dierbaren met dit unieke kunstwerk!

Delen

Tags

Tags

Recente producten

Kosta Boda Art Glass Kosta Boda - Companion 'Love'

Kosta Boda - Companion 'Love'

Kosta Boda hoofd Companion 'Love', ontworpen door Bertil Vallien...
€49,00 incl. btw
€40,50 excl. btw
In winkelwagen
Kosta Boda Companion LOVE
€49
€49