Schitterende grote glazen kroonluchter Kumulus turquoise van Bsweden Belysningsbolaget, ontworpen door Peter Nilsson. De Kumulus is als een explosie van ijs, stilstaand in de tijd. Dat is precies het idee dat Peter Nilsson had toen hij deze grote moderne kroonluchter ging ontwerpen.

Deze turquoise exclusieve kroonluchter is er in twee maten: Kroonluchter KUM120 heeft een diameter van 120 cm en bestaat uit maarliefst 73 glazen onderdelen! Kroonluchter KUM95 heeft een diameter van 95 cm en bestaat uit resp. 42 glazen onderdelen.

Deze glazen onderdelen zijn stuk voor stuk handgemaakt uit mondgeblazen glas door de glasblazers van Bergdalahyttan. Dit maakt de glazen kroonluchter Kumulus van Bsweden is niet alleen prachtig, maar ook uniek.

De body, waar de glazen onderdelen aan worden bevestigd, is uitgevoerd in gepolijst chroom. Daarnaast is Bsweden KUMULUS uitgerust met flex-draadophanging, een plafondrozet in sneeuwwit-gelakt staal en 12V-ledverlichting (inbegrepen).

Bekijk de technische specificaties in pdf.

Elke KUMULUS is ambachtelijk vervaardigd, en is dan ook uniek. Deze kan dan qua afmeting, kleur en/of vorm afwijken ten opzichte van de productomschrijving/foto. 
Daarnaast wordt elk exemplaar op bestelling gemaakt. Dit valt onder maatwerk. Daarom kan de bestelling niet meer geannuleerd worden vanaf het moment dat de productie is gestart, en is er ook géén herroepingsrecht op dit artikel van toepassing.

Hieronder ziet u onder 'Gerelateerde Producten' de andere beschikbare kleuren. Wilt u deze exclusieve glazen kroonluchter in een andere kleur? Dat is ook mogelijk! Neem dan contact met ons op om uw maatwerkopdracht te bespreken. Hier is, mits het alleen om kleuren gaat, GEEN meerprijs aan verbonden.

Delen

Recente producten

bsweden BSWEDEN kroonluchter Kumulus turquoise

BSWEDEN kroonluchter Kumulus turquoise

Turquoise glazen kroonluchter uit de Kumulus serie van de Zweedse designstudio BSWEDEN, mondgeblazen
€17.400,00 incl. btw
€14.380,17 excl. btw
In winkelwagen
BSWEDEN kroonluchter Kumulus turquoise
KUM95 turquoise - H 65 cm / Ø 95 cm
€17.400
€17.400