Borowski Kiwi Stick, lime

Uiterst decoratieve tuinsteker van glas

De glazen tuindecoratie Kiwi Stick van Glasstudio Borowski zijn kleurrijke vogels om uw buitenruimte het hele jaar door te versieren. Deze glazen vogels tuindecoratie items zijn bijna net zo zeldzaam als de echte Kiwi...Echter zijn de Kiwi vogels van Borowski Glas veel kleurrijker en begeven ze zich op een hogere positie, op een roestvrijstalen paal. Samen met zijn kleurrijke vrienden, maar ook solo, ontspant het vogeltje zich graag in borders, plantenbakken of op bloemenweiden. Daar dobbert hij rustig in de wind en zijn kleurrijke, bolvormige lichaam glinstert in de zon. Ook in de winter!

Deze tuinstekers van glas zijn afkomstig uit de collectie Borowski Studio Line, en zijn stuk voor stuk volledig handgemaakt uit mondgeblazen glas door de vakbekwame glaskunstenaars van Borowski Glass Studio.

De limoengroene Borowski KIWI STICK is 18 cm lang, 11 cm breed en 135 cm hoog.

Laat vooral uw fantasie de vrije loop om een mooie combinatie te maken van de meerdere kleuren en soorten uit de Borowski KIWI, KIWI EGG & KIWI STICK collecties. Uw creativiteit is onbegrensd...

 

Borowski Studio Line glaskunst

BOROWSKI STUDIO LINE

Meer dan 'zomaar' een kunstwerk


De objecten uit de Borowski Studio Line collectie brengen de onmiskenbare artistieke kenmerken en kwaliteiten van de Borowski glass studio in uw leven. Het zijn grappige, fantasierijke en elegante kunstwerken, die de vensterbanken, planken, koffie- en eettafels van hun eigenaars versieren. Echter nemen ze er geen genoegen mee om 'alleen maar' pure kunst te zijn: Nee hoor, het zijn ook kandelaars, fruitschalen, vazen, presse-papiers of tafellampen!

Ze beleven het vrolijke, open concept van kunst dat zo typerend is voor het werk van de gebroeders Borowski. Het spreekt voor zich dat elk item uit de BOROWSKI STUDIO LINE individueel handgemaakt is met veel aandacht voor detail, en daarom ook uniek is!

Delen

Recente producten

BOROWSKI Borowski - Glazen vogel tuinprikker KIWI STICK, lime

Borowski - Glazen vogel tuinprikker KIWI STICK, lime

De limoengroene glazen tuindecoratie Borowski KIWI STICK is handgemaakt uit mondgeblazen glas door d
€249,00 incl. btw
€205,79 excl. btw
In winkelwagen
Borowski tuinsteker glas Kiwi Stick
€249
€249