Glasstudio Borowski tafellamp Kakadu, wit

De unieke Kakatoe tafellamp met een exotische feel-good sfeer!

Beleef exotische en humoristische verlichting met deze Kaketoe lamp van Glasstudio Borowski! Deze unieke tafellamp brengt een speelse en toch stijlvolle sfeer in elke kamer. Met zijn charmante en fantasierijke ontwerp in prachtige kleuren is deze lamp een echt hoogtepunt in uw huis.

Niet alleen het ontwerp zal u betoveren, maar ook de warme en aangename verlichting. Perfect om uw woonkamer of slaapkamer een gezellige sfeer te bezorgen. Naast een kunstzinnig en kleurrijk beeld te zijn, maakt deze absolute blikvanger zich ook nuttig als tafellamp.

Met zijn creatieve en grappige uiterlijk is de Borowski Kakadu lamp van glas ook een geweldig cadeau voor iedereen met een voorliefde voor dieren en humor. Als cadeau voor uzelf of voor iemand anders - deze tafellamp is een gegarandeerde favoriet.

Deze tafellamp van glas is afkomstig uit de collectie Borowski Studio Line, en is handgemaakt uit mondgeblazen glas.

De glazen tafellamp Kakadu wit van Borowski Glas is 38 cm lang, 25 cm breed & 36 cm hoog. Uiteraard is de lichtbron inbegrepen.

Borowski tafellampen; Het stralende middelpunt

BOROWSKI tafellampen zijn buitengewone designobjecten die niet alleen uw huis in onderdompelen in sfeervol licht, maar ook zorgen voor een goed humeur!

 

Borowski Studio Line glaskunst

BOROWSKI STUDIO LINE

Meer dan 'zomaar' een kunstwerk


De objecten uit de Borowski Studio Line collectie brengen de onmiskenbare artistieke kenmerken en kwaliteiten van de Borowski glass studio in uw leven. Het zijn grappige, fantasierijke en elegante kunstwerken, die de vensterbanken, planken, koffie- en eettafels van hun eigenaars versieren. Echter nemen ze er geen genoegen mee om 'alleen maar' pure kunst te zijn: Nee hoor, het zijn ook kandelaars, fruitschalen, vazen, presse-papiers of tafellampen!

Ze beleven het vrolijke, open concept van kunst dat zo typerend is voor het werk van de gebroeders Borowski. Het spreekt voor zich dat elk item uit de BOROWSKI STUDIO LINE individueel handgemaakt is met veel aandacht voor detail, en daarom ook uniek is!

Delen

Recente producten

BOROWSKI Glasstudio Borowski tafellamp Kakadu, wit

Glasstudio Borowski tafellamp Kakadu, wit

Beleef exotische en humoristische verlichting met deze Kaketoe lamp van Glasstudio Borowski, volledi
€589,00 incl. btw
€486,78 excl. btw
In winkelwagen
Borowski - Glazen tafellamp KAKADU
€589
€589