Borowski tuinsteker Lucy groen

De glazen tuinprikker Lucy van Borowski Glas is een sportief insect dat pit geeft aan uw bloemenborders of langs uw vijver. U kunt hem natuurlijk ook gebruiken om zware vloervazen of bloempotten te versieren. Met zijn vleugels naar achteren gedraaid zoemt de vuurvlieg door uw tuin. Met zijn heldere doorschijnende kleuren en mooie patroon trekt hij altijd de aandacht. De vuurvlieg is niet ontworpen als lichtobject en heeft geen stopcontact nodig! Echter zal zijn achterste deel met een gele spiraal en een felgele bal alsnog prachtig door zonlicht oplichten!

Hij staat graag in gezelschap met zijn vrienden Mario & Buzz, welke ook prachtige tuinstekers zijn. Tuinsteker Lucy van Glasstudio Borowski is verkrijgbaar in drie kleuren; blauw, groen en oranje.

KENMERKEN

Hoogte: 18 cm
Lengte: 27 cm
Diepte: 17 cm
Dit zijn de afmetingen van het glas zelf.
Materiaal: mondgeblazen glas op RVS-stick
RVS-stick van 120 cm lang inbegrepen
Handgemaakt, elk glasobject is uniek
Collectie: BOROWSKI OUTDOOR OBJECTS

Bekijk alles uit de collectie Borowski Outdoor Objects >


Bekijk alles uit de collectie Borowski Outdoor Objects >


Borowski Outdoor Objects

De BOROWSKI OUTDOOR OBJECTS creëren een prachtige verbinding met hun omgeving en brengen een fractie van hun eigen wereld bij u. Ze nodigen hun eigenaars uit om te glimlachen, te dromen en te blijven hangen in het huidige moment. Deze zeer individuele, vrolijke bezoekers zullen uw tuin of balkon verlevendigen en uw favoriete plek een heel speciaal magie geven. De OUTDOOR OBJECTS van Glasstudio Borowski zijn weerbestendig en kunnen het hele jaar door buiten blijven staan. Uiteraard ook binnenshuis te plaatsen. Al deze kunstbeelden zijn met de grootste zorg handgemaakt uit mondgeblazen glas, vaak in combinatie met cortenstaal en/of gegalvaniseerd of gecoat metaal.
Als vrolijke blikvanger in uw bloemperken, als toonzettend kunstobject op uw gazon of fantasierijk en origineel in de takken van een boom... of zelfs aan de muur van uw huis ... uw creativiteit kent geen grenzen. Gebruik hiervoor de schroefogen in de voet(en).

VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN

Plaats het object op een stevige ondergrond, waar het niet kan wiebelen en/of omvallen. Plaats uw object tevens op een plek waar het niet geraakt kan worden door bijv. vallende stenen of takken. Houd er tevens rekening mee dat de objecten erg zwaar zijn door hun kwaliteit en dat uitstekende delen (zoals snavels, ogen, oren, staarten, kronen) niet geschikt zijn als handvaten.

Hulp of advies nodig met betrekking tot de aanschaf en/of installatie van dit object? Neem dan gerust contact met u op. Als exclusief Borowski partner kunnen we u immers altijd voorzien van passend advies!

Delen

Recente producten

BOROWSKI Borowski tuinsteker Lucy, lichtgroen

Borowski tuinsteker Lucy, lichtgroen

De lichtgroene vuurvlieg Lucy van BOROWSKI is een kleurrijke en stijlvolle tuinsteker van glas. De g
€399,00 incl. btw
€329,75 excl. btw
In winkelwagen
Glasstudio Borowski tuinsteker Lucy
€399
€399