Borowski Glaskunst schaal Tutti Frutti roze

Fruit van glas is sowieso al heel mooi, én populair onder glasliefhebbers. Maar een glazen fruit stuk mét inwendige schaal en zo'n verfijnde afwerking is ronduit uniek! Geniet van de Borowski schaal Tutti Frutti roze, welke zowel uiterst decoratief als functioneel is.

Het feit dat de roze glazen schaal TUTTI FRUTTI van Borowski Glas "levend fruit" is, moet letterlijk worden genomen. Bij het ontwerpen van dit ongewone object hield Stani Jan Borowski rekening met het verwelken van de natuur en bracht zo de kom bijna tot leven.

De onregelmatige kleur van het fruit verraadt dat het al over het hoogtepunt van zijn rijpheid heen is. Bovendien heeft een kleine kleurrijke kikker het blad gekozen als zijn zitplaats. Een fruitige en vrolijke schaal die een klein verhaal vertelt over het ontstaan én vergaan van de natuur.

De kleurrijke schaal Tutti Frutti is zeer buitengewoon en veelzijdig. Presenteer uw fruit, snoep, bloemen, planten of geurige zeepjes in deze schaal, want hier worden ze automatisch een blikvanger...of laat dit Borowski glaskunst object als puur decoratief object!

Kleurrijk, boordevol details en multifunctioneel; een prachtig meesterwerk naar ontwerp van Stani Jan Borowski, handgemaakt uit mondgeblazen glas door de glasmeesters van Glasstudio Borowski.

KENMERKEN

Lengte: 25 cm
Breedte: 23 cm
Hoogte: 34 cm
Materiaal: mondgeblazen glas
Handgemaakt, elk glasobject is uniek
Collectie: BOROWSKI STUDIO LINE
Kleuren: Verkrijgbaar in geel, mintgroen & roze

Bekijk alles uit de Borowski Studio Line >

Delen

Recente producten

BOROWSKI Borowski glaskunst schaal Tutti Frutti, roze

Borowski glaskunst schaal Tutti Frutti, roze

Fruit van glas is sowieso al heel mooi, én populair onder glasliefhebbers. Maar een glazen fruit st
€749,00 incl. btw
€619,01 excl. btw
In winkelwagen
Glasstudio Borowski schaal Tutti Frutti
€749
€749