opc_loader

Over ons

Glaskunst Art is een online glas- en kristalwinkel, gespecialiseerd in fraaie & betaalbare cadeaus en glaskunstwerken.

Het begon ooit met ''slechts'' een grote passie voor de glaskunst en het bijbehorende ambacht, welke nooit meer is weggegaan, waarna wij zijn uitgegroeid tot wat we nu zijn:

Een leuke webwinkel in glaskunst met een breed scala aan betaalde maar ook exclusieve glaskunst & glas geschenken, welke meerdere fysieke verkooppunten heeft in o.a. Baarn & Hilversum, en welke vaak zichzelf vertegenwoordigt op beurzen en/of markten.

Daarbij wordt nooit de wens van u uit het oog verloren, en doen wij er alles aan om altijd de beste service te verlenen en de mooiste producten te leveren.

Bent u op zoek naar een cadeau of kunstobject voor een verjaardag, bruiloft, geboorte, jubileum, als relatiegeschenk of gewoon voor uzelf? Bekijk dan online onze collectie, of neem contact met ons op als u onze hulp en/of advies kunt gebruiken.

Als extra service bieden wij u de mogelijkheid om uw aankoop meteen te laten inpakken en/of graveren. Dit is geheel kosteloos.


Glasobject op maat; Uniek persoonlijk geschenk of bedrijfsgeschenk


Oók bieden wij een Custom-Made service aan. Zo kunt u een kunstwerk of glas cadeau naar uw eigen visie met ons ontwerpen, welke wij vervolgens laten blazen door een Tsjechische glasblazerij waarmee wij in zeer goed contact staan.

Wat betreft het maken van het ontwerp kunnen we bij u langs komen, of u bij ons uitnodigen om onder het genot van een lekker kopje koffie uw wensen te bespreken waarna we overgaan tot het maken van een glaskunst ontwerp welke volledig bij uw wensen aansluit.


Naast onze online kristalwinkel vindt u ook producten van ons bij diverse offline verkooppunten (Bekijk ze hier)

Onze scherpe prijsstelling wordt als uiterst aangenaam ervaren, wat ons tevens uniek maakt. Met een klein en hecht team zetten wij ons dagelijks in om de best mogelijke service te verlenen, en om onze producten én de informatie daarvan up-to-date te houden.

Heel graag tot ziens in onze online kristalwinkel en/of onze verkooppunten!