opc_loader
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
Onze Merken

Kosta Boda

Kosta Boda - voor álle liefhebbers van glaskunst

Hieronder vindt u de producten van Kosta Boda, één van 's werelds meest toonaangevende merken in glaskunst, en opgericht in het jaar 1742. Kosta Boda is al jaren bekend om de schitterende glaskunst & glas cadeau items die nog altijd ambachtelijk vervaardigd worden uit hoogwaardig zuiver Zweeds glas. Het merk staat garant voor mondgeblazen glas wat kleurrijk, exclusief, strak, maar soms ook uitdagend is.

Kosta Boda doet iets wat veel andere merken in de glaskunst wereld niet doen: Mondgeblazen glas op de markt brengen voor écht iedereen. Kosta Boda glas is zó veelzijdig dat veel verschillende mensen met verschillende smaken áltijd wel iets kunnen vinden in de uiterst brede collectie van het merk.

Kortom, Kosta Boda ademt trots, vakmanschap en passie!


Kosta Boda Nederland

De ultieme kans om officieel Kosta Boda partner te worden konden wij dan ook niet laten lopen. Als één van de weinige Kosta Boda Nederland dealers prijzen wij ons dan ook zeer gelukkig dat wij u deze Zweedse ambachtelijk handgemaakte glaskunst van betrouwbare kwaliteit kunnen aanbieden.

Bij Glaskunst Art heeft u de mogelijkheid om veilig, voordelig én vertrouwd schitterende Kosta Boda glaskunst aan te schaffen. 

Daarnaast kunt u bij Glaskunst Art uw glaskunst éérst bestellen, en achteraf pas betalen!
Wij bieden u deze service graag aan zodat u eerst kunt controleren of u wel krijgt waarvoor u betaalt, maar óók om eerst te kijken of dat ene glasobject wel mooi in uw interieur past!

Heeft u vragen over Kosta Boda, diens producten of over iets anders? Schroom dan vooral niet om contact met ons op te nemen.

Productfilters
€ 15
€ 895
Merken
Kosta Boda Glasblazers/Designers
Kosta Boda serie
Soort Kosta Boda glas
Kosta Boda Limited Editions
Kleur
Multi-pack?
Artikel 1 tot 50 (van de 101 artikelen). Resultaat:123VolgendeToon alles
Artikel 1 tot 50 (van de 101 artikelen). Resultaat:123VolgendeToon alles