0
Gratis verzending
30 dagen bedenktijd
Ook achteraf betalen

Leerdam glaskunst 'Vleugje Koffie'

Glaskunst Omschrijving
Douwe Egberts wilde in 2002 ter ere van haar 250 jarig bestaan iets bijzonders aan haar personeel aanbieden. Hiervoor klopte Douwe Egberts aan bij Royal Leerdam Crystal, die Siem van der Marel het object 'Vleugje Koffie' liet ontwerpen.Het kristallen sierobject symboliseert een kopje waarin een warme koffiekleur en de belletjes van verse espresso t...

Douwe Egberts wilde in 2002 ter ere van haar 250 jarig bestaan iets bijzonders aan haar personeel aanbieden. Hiervoor klopte Douwe Egberts aan bij Royal Leerdam Crystal, die Siem van der Marel het object 'Vleugje Koffie' liet ontwerpen.
Het kristallen sierobject symboliseert een kopje waarin een warme koffiekleur en de belletjes van verse espresso te onderscheiden zijn. De afneembare stop verbeeldt het aroma van verse koffie.

Vaak ontbreekt bij dit object de stop, dus u vindt hem zelden zo compleet als dit exemplaar. De stop heeft echter helaas wél een kleine beschadiging aan de onderkant, maar is bijna niet waarneembaar.

Verkeert in absolute nieuwstaat, behalve een hele minimale beschadiging aan de onderzijde van de afneembare stop. Is niet gesigneerd.

Productspecificaties

Glaskunstenaar
Siem van der Marel
Soort Collectie
Leerdam Collectie (onbeperkte oplage)
Jaartal
2002
Gesigneerd
nee

Recent bekeken

Leerdam glaskunst 'Vleugje Koffie'
Leerdam glaskunst 'Vleugje Koffie'

Glasobject 'Vleugje Koffie' welke ...

Glasobject 'Vleugje Kof...

Op voorraad
€98,00 Incl. btw
Toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »