Exclusieve glaskunst vaas uit de Septum collectie van Kosta Boda, in 2018 ontworpen door Mattias Stenberg. De vaas is mondgeblazen uit Zweeds kristal en heeft een egale & eenvoudige buitenzijde, terwijl aan de binnenkant van de vaas een scheidingswand is gemaakt (Septum betekent 'tussenschot').
Dat maakt deze kristallen vaas één van de meest geavanceerde glasobjecten die ooit door Kosta Boda zijn gemaakt, en er zijn maar liefst vijf van de beste glasblazers nodig om deze vaas te kunnen maken!

Elke vaas is uniek in design en de speelse artistieke persoonlijkheid komt terug in elke vaas. Dit maakt de Septum vazen stuk voor stuk ware eyecatchers, die zowel 'solo' als in verzameling altijd in het middelpunt van de belangstelling zullen staan.
Deze kristallen vaas Septum 6 is uitgegeven als Kosta Boda Limited Edition met een oplage van slechts 300 exemplaren. Ze is ± 43 cm hoog, heeft een doorsnede van ± 20 cm en weegt ± 1.8 kg.


Klik bovenaan deze pagina (boven de genoemde prijs) op de rode button 'video' om een klein deel van het uiterst fascinerende Septum-productieproces te bewonderen.

Specificaties

Merk
Kosta Boda Art Glass
Glaskunstenaar
Mattias Stenberg
Serie
Kosta Boda SEPTUM
Kleur
Groen, Helder
Lengte (cm)
20
Breedte (cm)
20
Hoogte (cm)
43
Extra Informatie
Kosta Boda Limited Edition - 300 ex.
Levering
Glaskunst Art is officieel partner van Kosta Boda. Dit glasobject maakt deel uit van onze unieke online Orrefors Kosta Boda collectie en wordt u verzekerd, met garantie en in officiële verpakking toegezonden.
Handmade
Dit glasobject is mondgeblazen, en dus eigenlijk uniek. Het object kan kleine luchtbelletjes en/of afwijkingen bevatten in kleur, afmeting en/of vorm.
Beschikbaarheid
Beschikbaar
Levertijd
Binnen 1-2 weken in huis

Delen

Recente producten

Kosta Boda Art Glass Kosta Boda vaas Septum 6 - Lim. Ed.

Kosta Boda vaas Septum 6 - Lim. Ed.

Gelimiteerde kristallen Kosta Boda Septum vaas 6 (300pcs), door Mattias Stenberg ontworpen in 2018.
€498,00 incl. btw
€411,57 excl. btw
In winkelwagen
Kosta Boda vaas Septum
€498
€498