0
Gratis verzending
30 dagen bedenktijd
Ook achteraf betalen

David Beliën | DAo Glas - Glazen Urn 'Waterval'

Glaskunst Omschrijving
De glazen urn Waterval is mondgeblazen en handgevormd door glaskunstenaar David Beliën in zijn glasstudio DAo Glas, en is één van de vele prachtige glazen urnen uit zijn collectie. Deze urn van glas is prachtig vormgegeven in een vaasmodel, en is zeer stevig & dikwandig. Deze glazen urn is in veel verschillende kleuren te vervaardigen. Tuss...

De glazen urn Waterval is mondgeblazen en handgevormd door glaskunstenaar David Beliën in zijn glasstudio DAo Glas, en is één van de vele prachtige glazen urnen uit zijn collectie. Deze urn van glas is prachtig vormgegeven in een vaasmodel, en is zeer stevig & dikwandig.

Deze glazen urn is in veel verschillende kleuren te vervaardigen. Tussen de foto's vindt u kleuroverzicht van doorzichtige en dekkende kleuren. Deze zijn uiteraard te combineren.

Bij het bestellen kunt u de door u gewenste kleuren eenvoudig achterlaten bij 'opmerkingen'. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op om het te bespreken.


Deze urn zal na bestelling met de hand gemaakt worden. Door de ambachtelijke vervaardiging kunnen er kleine afwijkingen zijn in de maatvoering en/of kleuren.

Recent bekeken

David Beliën Glazen Urn 'Waterval'
David BeliënGlazen Urn 'Waterval'

Prachtige glazen urn Waterval, gem...

Prachtige glazen urn Wa...

Op voorraad
€350,00 Incl. btw
Toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »