0
Gratis verzending
30 dagen bedenktijd
Ook achteraf betalen

David Beliën | DAo Glas - Glazen Urn 'Tsubo Spiral'

Glaskunst Omschrijving
De glazen urn Tsubo Spiral is mondgeblazen en handgevormd door glaskunstenaar David Beliën in zijn glasstudio DAo Glas, en is één van de vele prachtige glazen urnen uit zijn collectie. Deze urn van glas is zeer stevig en dikwandig. Bevat een transparante kleur in de kern, omarmd door fraai gekleurde draden. Afgesloten met een speciale geslepen e...

De glazen urn Tsubo Spiral is mondgeblazen en handgevormd door glaskunstenaar David Beliën in zijn glasstudio DAo Glas, en is één van de vele prachtige glazen urnen uit zijn collectie. Deze urn van glas is zeer stevig en dikwandig. Bevat een transparante kleur in de kern, omarmd door fraai gekleurde draden. Afgesloten met een speciale geslepen en gepolijste sluiting.

Deze glazen urn is in veel verschillende kleuren te vervaardigen. Tussen de foto's vindt u kleuroverzicht van doorzichtige en dekkende kleuren. Deze zijn uiteraard te combineren.

Bij het bestellen kunt u de door u gewenste kleuren eenvoudig achterlaten bij 'opmerkingen'. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op om het te bespreken.


Deze urn zal na bestelling met de hand gemaakt worden. Door de ambachtelijke vervaardiging kunnen er kleine afwijkingen zijn in de maatvoering en/of kleuren.

Recent bekeken

David Beliën Glazen Urn 'Tsubo' Spiral
David BeliënGlazen Urn 'Tsubo' Spiral

Prachtige glazen urn Tsubo Spiral ...

Prachtige glazen urn Ts...

Op voorraad
€400,00 Incl. btw
Toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »