0
Gratis verzending
30 dagen bedenktijd
Ook achteraf betalen

David Beliën | DAo Glas - Glazen Urn 'Sphere'

Glaskunst Omschrijving
De glazen urn Sphere is mondgeblazen en handgevormd door glaskunstenaar David Beliën in zijn glasstudio DAo Glas, en is één van de vele prachtige glazen urnen uit zijn collectie. Deze urn van glas is voorzien van schitterende regenboogkleuren. Dat maakt dat deze urn ook gewoon als sierobject dienst kan doen, zonder überhaupt als urn gebruikt te...

De glazen urn Sphere is mondgeblazen en handgevormd door glaskunstenaar David Beliën in zijn glasstudio DAo Glas, en is één van de vele prachtige glazen urnen uit zijn collectie. Deze urn van glas is voorzien van schitterende regenboogkleuren. Dat maakt dat deze urn ook gewoon als sierobject dienst kan doen, zonder überhaupt als urn gebruikt te worden.

Deze urn is te vullen via de bodem en kan vervolgens afgesloten worden met een plaatje vlakglas, welke is inbegrepen.

Deze glazen urn is in veel verschillende kleuren te vervaardigen. Tussen de foto's vindt u kleuroverzicht van doorzichtige en dekkende kleuren. Deze zijn uiteraard te combineren.

Bij het bestellen kunt u de door u gewenste kleuren eenvoudig achterlaten bij 'opmerkingen'. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op om het te bespreken.


Deze urn zal na bestelling met de hand gemaakt worden. Door de ambachtelijke vervaardiging kunnen er kleine afwijkingen zijn in de maatvoering en/of kleuren.

Recent bekeken

David Beliën Glazen Urn 'Sphere'
David BeliënGlazen Urn 'Sphere'

Glazen urn Sphere, uitgevoerd in s...

Glazen urn Sphere, uitg...

Op voorraad
€325,00 Incl. btw
Toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »