0
Gratis verzending
30 dagen bedenktijd
Ook achteraf betalen

David Beliën | DAo Glas - Glazen Urn 'PharaΩ'

Glaskunst Omschrijving
De glazen urn 'PharaΩ' heeft een verfijnde vorm, bedekt met een 'frosting' van ingesmolten mineraal. Dit zou tevens versmolten kunnen worden met de as. Deze huid is iedere keer weer anders en moeilijk te voorspellen en geeft de urn een uniek karakter. Afgesloten met een kleurige wimpel. Om te laten zien dat herinneren ook mooi en zwierig mag. De u...

De glazen urn 'PharaΩ' heeft een verfijnde vorm, bedekt met een 'frosting' van ingesmolten mineraal. Dit zou tevens versmolten kunnen worden met de as. Deze huid is iedere keer weer anders en moeilijk te voorspellen en geeft de urn een uniek karakter. Afgesloten met een kleurige wimpel. Om te laten zien dat herinneren ook mooi en zwierig mag. De urn kan worden vervaardigd in verschillende kleuren.

Deze glazen urn is in veel verschillende kleuren te vervaardigen. Tussen de foto's vindt u kleuroverzicht van doorzichtige en dekkende kleuren. Deze zijn uiteraard te combineren.

Bij het bestellen kunt u de door u gewenste kleuren eenvoudig achterlaten bij 'opmerkingen'. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op om het te bespreken.


Deze urn zal na bestelling met de hand gemaakt worden. Door de ambachtelijke vervaardiging kunnen er kleine afwijkingen zijn in de maatvoering en/of kleuren.

Recent bekeken

David Beliën Glazen Urn 'PharaΩ'
David BeliënGlazen Urn 'PharaΩ'

De glazen urn PharaΩ heeft een un...

De glazen urn PharaΩ h...

Op voorraad
€350,00 Incl. btw
Toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »