0
Gratis verzending
30 dagen bedenktijd
Ook achteraf betalen

David Beliën | DAo Glas - Glazen Urn 'Ankh'

Glaskunst Omschrijving
De glazen urn Ankh is mondgeblazen en handgevormd door glaskunstenaar David Beliën in zijn glasstudio DAo Glas, en is één van de vele prachtige glazen urnen uit zijn collectie. Voorzien van een mooie transparante kleur, ranke hoge vorm & eenvoudig stippen motief. Tevens beschikt deze urn over een speciale sluiting, waarin u eventueel bijvoor...

De glazen urn Ankh is mondgeblazen en handgevormd door glaskunstenaar David Beliën in zijn glasstudio DAo Glas, en is één van de vele prachtige glazen urnen uit zijn collectie. Voorzien van een mooie transparante kleur, ranke hoge vorm & eenvoudig stippen motief. Tevens beschikt deze urn over een speciale sluiting, waarin u eventueel bijvoorbeeld de naam van uw dierbare kan laten graveren. De urn kan worden vervaardigd in verschillende kleuren.

Deze glazen urn is in veel verschillende kleuren te vervaardigen. Tussen de foto's vindt u kleuroverzicht van doorzichtige en dekkende kleuren. Deze zijn uiteraard te combineren.

Bij het bestellen kunt u de door u gewenste kleuren eenvoudig achterlaten bij 'opmerkingen'. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op om het te bespreken.


Deze urn zal na bestelling met de hand gemaakt worden. Door de ambachtelijke vervaardiging kunnen er kleine afwijkingen zijn in de maatvoering en/of kleuren.

Recent bekeken

David Beliën Glazen Urn 'Ankh'
David BeliënGlazen Urn 'Ankh'

De transparante kleur, ranke hoge ...

De transparante kleur, ...

Op voorraad
€750,00 Incl. btw
Toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »