0
Gratis verzending
30 dagen bedenktijd
Ook achteraf betalen

David Beliën | DAo Glas - Glazen As Objecten 'Stroming'

Glaskunst Omschrijving
Hier vindt u het prachtige massief glazen asreliek 'Stroming', waarin de as is verwerkt tijdens het hele vormen van de glasblazer. De as krijgt hierin een decoratief en sprankelend effect, met kleine luchtbelletjes. De as ziet u hier (foto 1) als een witte baan met de kleur meegaan, zwierig verspreid door het hele object. Dit asobject is in veel v...

Hier vindt u het prachtige massief glazen asreliek 'Stroming', waarin de as is verwerkt tijdens het hele vormen van de glasblazer. De as krijgt hierin een decoratief en sprankelend effect, met kleine luchtbelletjes. De as ziet u hier (foto 1) als een witte baan met de kleur meegaan, zwierig verspreid door het hele object.

Dit asobject is in veel verschillende kleuren te vervaardigen. Tussen de foto's vindt u kleuroverzicht van doorzichtige en dekkende kleuren. Deze zijn uiteraard te combineren.

Bij het bestellen kunt u de door u gewenste kleuren eenvoudig achterlaten bij 'opmerkingen'.


Deze asreliek zal na bestelling met de hand gemaakt worden. Door de ambachtelijke vervaardiging kunnen er kleine afwijkingen zijn in de maatvoering en/of kleuren.

Recent bekeken

David Beliën Glazen As Objecten 'Stroming'
David BeliënGlazen As Objecten 'Stroming'

Glazen asreliek, genaamd 'Stroming...

Glazen asreliek, genaam...

Op voorraad
€175,00 Incl. btw
Toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »