0
Gratis verzending
30 dagen bedenktijd
Ook achteraf betalen

David Beliën | DAo Glas - Glazen Asobject 'Traan'

Glaskunst Omschrijving
Hier vindt u het prachtige massief glazen asreliek 'Traan', waarin de as is verwerkt tijdens het hele vormen van de glasblazer. De as krijgt hierin een decoratief en sprankelend effect, met kleine luchtbelletjes.  Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Denk bijvoorbeeld ...

Hier vindt u het prachtige massief glazen asreliek 'Traan', waarin de as is verwerkt tijdens het hele vormen van de glasblazer. De as krijgt hierin een decoratief en sprankelend effect, met kleine luchtbelletjes. 

Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Denk bijvoorbeeld aan het verwerken van een ander patroon (zoals spiralen) in dit object, of bijvoorbeeld andere kleuropbouw.... de mogelijkheden zijn eindeloos. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Dit asobject is in veel verschillende kleuren te vervaardigen. Tussen de foto's vindt u kleuroverzicht van doorzichtige en dekkende kleuren. Deze zijn uiteraard te combineren.

Bij het bestellen kunt u de door u gewenste kleuren eenvoudig achterlaten bij 'opmerkingen'.

Deze asreliek zal na bestelling met de hand gemaakt worden. Door de ambachtelijke vervaardiging kunnen er kleine afwijkingen zijn in de maatvoering en/of kleuren.

Recent bekeken

David Beliën Glazen Asobject 'Traan'
David BeliënGlazen Asobject 'Traan'

Glazen asreliek, genaamd 'Traan'. ...

Glazen asreliek, genaam...

Op voorraad
€233,00 Incl. btw
Toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »