opc_loader
Gastenboek
Ellie Verhoef 
Net mijn eerste bestelling ontvangen, ...
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
Onze Merken

Kosta Boda


Kosta Boda
 is in 1742 door de generaals Koskull en Stael von Holstein midden in de bossen van de Zweeds provincie Småland opgericht. Intussen is de Zweedse glasfabriek uitgegroeid tot een van werelds' leidende merken in glasproducten en glaskunst. Technologie en verfijning van het glas zitten de Zweedse glaskunstenaars in het bloed. De huidige wereldberoemde designers van Kosta Boda inspireren elkaar, met passie voor glas, en zo komen zij tot schitterende innovatieve, expressieve, creatieve en soms ietwat provocerende designs.
De glaskunst van Kosta Boda werd uiteindelijk wereldwijd opgepikt, waardoor Kosta Boda glas vandaag de dag te vinden is in musea over de gehele wereld.

Glaskunst van Kosta Boda

Kosta Boda weet niet alleen hoe men prachtige glaskunstwerken moet maken, maar óók hoe ze die zo toegankelijk mogelijk houden voor alle liefhebbers van glas en kristal.

De Zweedse glaskunst collectie van Kosta Boda bevat glas kunst in vele prijsklassen. Hierdoor vindt elke glas en kristal liefhebber wel iets wat hij mooi vindt, maar wat óók bij het budget past.

Productfilters
€ 15
€ 1399
Merken
Kosta Boda Glasblazers/Designers
Kosta Boda serie
Soort Kosta Boda glas
Kosta Boda Limited Editions
Kleur
Multi-pack?
Artikel 1 tot 50 (van de 114 artikelen). Resultaat:123VolgendeToon alles
Artikel 1 tot 50 (van de 114 artikelen). Resultaat:123VolgendeToon alles