Menu
EUR

David Beliën

2 Producten
Toon:
David Beliën Unica glaskunstwerk
David Beliën
Unica glaskunstwerk
Uniek glaskunstwerk, uit de vrije hand geblazen door glaskunstenaar David Beliën
€1.500,00 €1.239,67
 
David Beliën David Beliën unica
David Beliën
David Beliën unica
Unieke glaskunst kom van glaskunstenaar David Beliën
€499,00 €412,40
 
Toon 1 - 2 van 2
David Beliën

Glaskunstenaar David Beliën

David Beliën van DAoGlas specialiseert zich in het maken van mondgeblazen en handgevormd glas. Onder zijn eigen naam maakt David de mooiste exclusieve glaskunst, soms ook gecombineerd met andere materialen zoals bijvoorbeeld metaal. Onder de naam DAoGlas legt David Beliën zich met name toe op glazen gedenkobjecten. Denk dan aan glazen urnen en asobjecten. Hierin speelt maatwerk een grote rol, want al zijn urnen en asobjecten zijn desgewenst in uw eigen samengestelde kleuren uit te voeren. 

Eigen glasstudio

Waar veel 'freelance' glasblazers afhankelijk zijn van het huren van studioruimte en de soms beperkte mogelijkheden daartoe, is David Beliën dit niet. Hij heeft met veel passie, toewijding én een duidelijke visie een eigen glasstudio opgezet. Hier kan hij naar hartenlust productie draaien, en ook leidt hij hier toekomstige glaskunstenaars op. 
Tevens worden hier wekelijks workshops glasblazen gegeven aan geïnteresseerden, waaronder schoolklassen. 

Zutphen Glass School

David’s studio ligt in Zutphen. Zijn studio zal in de toekomst ook plaats bieden aan een nieuwe generatie glasmakers en kunstenaars, door goede samenwerking aan te gaan met Kunst & design academies en individuele designers. Daarnaast wil David graag een plek creëren om jongeren op te leiden die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt en kampen met leerproblemen. Dit Ambacht leent zich daar perfect voor en biedt een leerling die juist liever met z’n handen werkt veel diverse mogelijkheden om zich te kunnen ontwikkelen.
Daarmee werkt hij tegelijk aan het behoud van deze techniek en ambacht, die nu toch jammer genoeg langzaam aan het uitsterven is. In eerste instantie is de ambitie deze jongeren dan ook in de toekomst werk te kunnen bieden in de glasblazerij.

Unieke Samenwerking

Het team van Glaskunst Art werkt op een hele prettige manier zeer nauw samen met David Beliën. Wij zijn niet alleen officieel dealer van zijn schitterende glasobjecten, maar ook laten wij glasobjecten naar eigen ontwerp veelal door David blazen, net als maatwerk producten die wij voor verschillende opdrachtgevers mogen realiseren.
Glaskunst Art gelooft namelijk in de plannen en toekomstvisie die David heeft, net als in de passie en kundigheid die hij bezit.

U vindt hieronder alle glasobjecten van David Beliën die wij in collectie hebben.

Merken
Soorten
Kleur
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00

Uw bestelling wordt gratis verzonden (binnen NL).

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »